SEO Keywords

De beste seo keywords selecteren

Het selecteren van de juiste seo keywords is een van de belangrijkste zaken van seo optimalisatie. Uw site mag nog zo perfect geoptimaliseerd zijn, als de verkeerde zoekwoorden gekozen zijn zullen er erg weinig prospecten uw website bezoeken.

Daarom moet er dus weloverwogen gekozen worden op welke keywords u wenst te scoren. De keywords moeten genoeg zoekvolume hebben, maar mogen ook niet te algemeen zijn.

Algemeen tegenover specifiek

Vaak moet er een keuze gemaakt worden tussen een meer algemeen keyword, of een specifiekere term. Wat is dan de juiste keuze?

Als u bijvoorbeeld fietsen verkoopt, kunt u opteren voor keywords zoals 'fiets'. Dit is een seo keyword met een enorm hoog zoekvolume, maar het is echter niet erg specifiek. Het is dus niet alleen moeilijker om uw website te optimaliseren zodat mensen er terecht komen als ze zoeken op het woord 'fiets', het is ook nog eens waarschijnlijk dat ze niet op zoek zijn om een fiets te kopen.

Daarom is het in de meeste gevallen beter om te opteren voor een zoekwoord zoals 'herenfiets kopen', en daar een pagina van uw website voor te optimaliseren.

 

 

 

 

 

Gratis zoekertjes plaatsen op Bobbo!