SEO Copywriting

Het is vaak niet eenvoudig om de juiste toon te vinden voor de SEO copywriting. Dit is nochtans het belangrijkste aspect van de seo optimalisatie (naast het vinden van de juiste seo keywords). Vele websites maken hier de fout hun webpagina's vol te stoppen met het keyword waarop ze wensen te scoren. Dit is zelden optimaal, meer nog, het kan zelfs negatief zijn voor uw website ranking.

SEO tegenover gebruiksvriendelijkheid

Goed geoptimaliseerde teksten zijn nutteloos als ze kunstmatig aanvoelen voor de bezoeker. Goede internet marketing omvat niet alleen seo optimalisatie, maar ook het omzetten van bezoekers in leads of verkoop. Het is dus niet alleen belangrijk veel bezoekers te lokken naar uw website, maar ook om ze te houden. Als uw SEO copywriting te 'gemaakt' overkomt, zullen bezoekers erg snel wegklikken.

Google tracht zoveel mogelijk relevante informatie in hun zoekresultaten te laten verschijnen (zie ook onze Google SEO pagina). Daarom proberen ze zoveel mogelijk websites er uit te filteren die geen meerwaarde bieden voor de bezoeker. Hou dit in gedachten als u uw website optimaliseert of laat optimaliseren. Voor meer informatie, bekijk onze SEO tips.

 

 

 

 

 

Gratis zoekertjes plaatsen op Bobbo!